De bästa IPTV-box du kan köpa

Sky ‘ s streaming Dongle var alltid en stor, låg kostnad alternativ, men himlen har gjort det ännu bättre genom att arbeta med Netflix och lägga till stöd för den största streaming-tjänst till nu TV. Du får också iPlayer, ITV Hub, efterfrågan 5 och alla 4, tillsammans med nu TV egna filmer, sport och underhållning paket, så den enda allvarliga frånvaron är Amazon Prime video och Google Play filmer. Du kan bli besviken om du hoppades att använda plex eller Kodi; Det närmaste du får är PlayTo DLNA streaming app.

Men om du bara letar efter Sky och HBO innehåll-som Westworld, True Detective och Game of Thrones-då nu IPTV box är ett enkelt sätt att få det, och filmerna passera ger dig en Stellar film line-up. Vi väntar fortfarande på den mycket önskade 1080p streaming att sparka in, än mindre 4K, men kvaliteten är fortfarande någorlunda bra. Tänk bara på att medan du kan få en månad eller två gratis med din box, måste du betala för en prenumeration efter det.

Det är ett problem med programvaran och tjänster, snarare än hårdvaran, och på alla andra sätt Sky ‘ s Stick är en absolut stjäla: det är lätt att använda, den har en praktisk röst-sökning fjärrkontroll, och det fungerar som en charm.

Viktiga specifikationer-typ: HDMI Streaming Stick; Ström: USB eller medföljande strömadapter; Kärna spec: inte specificerat; Core Apps: nu TV, Sky Store, Sky Sports Box Office, BBC iPlayer, ITV Hub, efterfrågan 5, alla 4, Netflix, PlayTo; Röstaktiverad fjärrkontroll: Ja