Ha en hälsosam blandning av bästa prepper butiken i Sverige

När du är beredd på något, dina preps bör vara en blandning av redskap, förnödenheter, färdigheter, praktik, planering, gemenskap, och du. Preppers kan vanligtvis delas in i två grupper: de som har redskap men få färdigheter och de som har färdigheter, men inte växeln. Du vill ha båda, och här är varför du ska köpa från bästa prepper butiken i Sverige.

Du kanske har alla redskap i världen, men om du inte vet hur du använder det kommer det inte att göra dig något bra. Du kan ha tillräckligt med mat för att mata en army, men om du inte vet hur man lagar den utan en spis kommer du inte att kunna äta den. Om du har den bästa urbana trädgården men inte kan försvara dig mot dem som tar din mat eller skadedjur som ofta ditt område, kommer du att vara i trubbel.

Att ha redskap och förnödenheter går hand i hand med att öva hur man använder det, planera när och hur du ska använda det och ha rätt kompetens att använda dina preps. Återigen behöver det inte vara 100%, men du behöver en hälsosam blandning.

Gear är viktigt! Färdigheter är viktiga! Planering är viktigt! Att kunna försvara sig är viktigt!